Gå direkt till innehåll
Att montera elstängsel är inte svårt när du har tydliga instruktioner och bra material.
Att montera elstängsel är inte svårt när du har tydliga instruktioner och bra material.

Nyhet -

Elstängselskolan lär dig allt du behöver veta

Nu lanserar vi Elstängselskolan, en informationssida för dig som vill lära dig mer om stängsel för djur och lantbruk. Elstängselskolan går igenom elstängslets delar, montage av elstängsel och lagar och riktlinjer kring elstängsel, bland annat.

Skandinaviska Områdesskydd har det senaste året utökat sortimentet för djur och lantbruk kraftigt, och satsar nu stort på att bli en leverantör att räkna med.

-Vi vill visa att vi kan det här med elstängsel, säger Anna Olsén, lantbruksansvarig på Skandinaviska Områdesskydd. Många känner sig osäkra när det kommer till el och djurinhägnad men det behöver inte vara svårt. I Elstängselskolan försöker vi lära ut hur du ska tänka när du väljer elstängsel för olika djur.

Samarbete med världsledande Gallagher

Kvalitet och enkelhet är ledorden för lantbrukssortimentet i Stängselbutiken. Genom samarbetet med Gallagher – en världsledande aktör – kan vi säkerställa både en hög kvalitet på produkterna och gedigen kunskap.

-En bra leverantör kan inte bara hjälpa dig när du planerar stängslet utan också ge dig support när det inte fungerar eller när du ska montera det, säger Anna Olsén. För att ytterligare förenkla för kunderna har vi tagit fram kompletta paket med elstängsel för olika djur och förutsättningar. Det gör att du kan vara trygg i att det du köper faktiskt fungerar ihop och ger dig vad du behöver.

Läs Elstängselskolan på nätet, eller ladda ner

Elstängselskolan är webbaserad och nås på www.elstangselskolan.se men finns också för nedladdning i Stängselbutiken, helt utan kostnad.  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll