Gå direkt till innehåll
Kom och jobba hos oss! Skandinaviska områdesskydd söker två nya medarbetare.
Kom och jobba hos oss! Skandinaviska områdesskydd söker två nya medarbetare.

Nyhet -

Jobba hos oss! Skandinaviska Områdesskydd nyanställer

Under våren har såväl orderingången som offertförfrågningarna ökat kraftigt, och samtidigt har flera projekt för effektivisering och förbättring sjösatts. Framöver planeras flera nya tjänster, varav de första två tillsätts i september. Är du den som kan hjälpa oss att ta orderhanteringen till nya nivåer, eller är du sugen på ett säljarjobb som kombinerar kontorstid med kundbesök och montageuppstarter? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Skandinaviska Områdesskydd är en rikstäckande och fristående totalentreprenör inom områdesskydd: vi säljer och monterar alla typer av områdesskydd åt såväl företag som privatpersoner i hela Sverige, samt driver E-handeln Stängselbutiken. Vi sysselsätter omkring 45 personer på heltid, varav 12 arbetar på kontoret och lagret i Haninge. Vi växer snabbt och kan erbjuda dig ett gäng glada kollegor och ett utmanande arbete i ett modernt och framåt företag där du kan vara med och göra skillnad.

Vi lär dig gärna allt du behöver veta om stängsel och områdesskydd, men eftersom vi är många som påverkas av din förmåga att ge bra service och snabbt skapa relationer är det absolut viktigast att du är pigg och idérik, med bra organisatorisk förmåga och känsla för logiska lösningar. Under högsäsong är tempot mycket högt, och att du kan hantera stress och hålla många bollar i luften samtidigt är avgörande för att du ska lyckas i tjänsten.

Du hittar annonserna för tjänsterna Orderadministratör och Innesäljare på arbetsförmedlingen. Sök tjänsterna innan den 21 augusti.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll