Gå direkt till innehåll
Spaljén vid Simons entré gav trädgården nytt liv
Spaljén vid Simons entré gav trädgården nytt liv

Blogginlägg -

Simon: Spaljén har förvandlat en del av vår trädgård som vi tidigare inte använde alls

Simon jobbar med design och bor på Lidingö. Hans hus är omringat av träd vilket skapar en känsla av lugn och avskildhet, men när hösten kommer och löven faller förändras utsikten.

- Då känns trädgården betydligt mindre privat, och framsidan av vårt hus kommer väldigt nära gatan, säger Simon.

Tankarna på att hitta lösning som behåller avskildheten samtidigt som den är snygg och stilren hade funnits ett bra tag innan Simon gjorde slag i saken. Han funderade mycket på vilken sorts staket som skulle passa in naturligt i omgivningen och med arkitekturen. Till slut föll valet på spaljémodellen Luftig.

-Spaljén har förvandlat en del av vår trädgård som vi tidigare inte använde alls till en skyddad plats som vi verkligen njuter av. Här kan vi sitta på en bänk en varm dag, och odla växter som gör platsen ännu härligare.

"Ett pålitligt företag"

Det är inte första gången som Simon anlitar Skandinaviska Områdesskydd, och valet var därför extra enkelt den här gången.

-Jag hittade en spaljémodell som jag tyckte om, och vet att hantverket är av högsta kvalitet sedan tidigare. Dessutom har jobben gjorts i tid och väldigt effektivt. Jag är jättenöjd med hela kundupplevelsen och kan verkligen säga att det här är ett pålitligt företag med hög kvalitet, duktiga montörer och proffsiga säljare.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419
Jimmy Ekman

Jimmy Ekman

Presskontakt VD 0709-400 429

Relaterat innehåll