Gå direkt till innehåll
2021 års mest eftersökta leverantörer till bygg- och fastighetsbranschen

Nyhet -

2021 års mest eftersökta leverantörer till bygg- och fastighetsbranschen

Skandinaviska Områdesskydd hamnar på en 22:a plats på ByggfaktaDOCUs lista över de hetaste och mest eftersökta leverantörerna i bygg- och fastighetsbranschen under 2021. ByggfaktaDOCU är en databas för tillverkare och leverantörer som används av arkitekter och byggkonsulter, olika entreprenörer, byggherrar, fastighetsägare och kommuner. Genom att presentera produkter och lösningar med tillhörande dokumentation, miljöbedömningar, bilder och referensprojekt blir det enkelt för besökaren att jämföra och välja rätt för det specifika projektet.

Att synas på nätet har länge varit viktigt, men kanske viktigare än någonsin under coronaåren, menar Jimmy Ekman, vd för Skandinaviska Områdesskydd.

- Vi har alltid lagt mycket fokus på att synas och finnas där kunderna behöver oss. Att snabbt svara i telefon eller på förfrågningar, och att presentera bra och tillräcklig information om våra produkter så att kunden kan fatta egna beslut, är viktiga framgångsfaktorer för oss. Egentligen handlar det om service i grunden: att hjälpa kunderna med det de behöver hjälp med, säger Jimmy.

ByggfaktaDOCU har omkring en halv miljon besökare per år. 

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll