Gå direkt till innehåll
Jobba hos oss - vi söker medarbetare till lagret!

Nyhet -

Jobba hos oss - vi söker medarbetare till lagret!

Vi behöver förstärkning på vårt lager! Här jobbar idag ett gäng glada medarbetare, i tätt samarbete med kollegor på det intilliggande kontoret.

Från vårt lager förser vi våra omkring 40 montörer med material för montage av områdesskydd. Vi skickar också ordrar som kommit in från företag och privatpersoner till vår egen e-handel, Stängselbutiken. Vi tar emot material från hela världen och skickar allt ifrån fulla långtradare till små paket.

För att trivas hos oss bör du vara pigg och glad och villig att hugga i där det behövs. Många av arbetsuppgifterna kräver mycket god fysik eftersom de innefattar såväl lossning som lastning av väldigt tungt och skrymmande gods.

Du måste ha datorvana för att effektivt kunna hantera vårt ordersystem med in- och utleveranser samt fraktbokningar. Du behöver också ha goda svenska- samt engelskakunskaper för att lyckas i tjänsten. Om du dessutom talar polska är det meriterande.Du måste ha B-körkort, och gärna truckkort.

Vi är idag i en stor expansionsfas och förväntar oss därför att du har ett ordentligt driv och en vilja att hela tiden arbeta för att förbättra och vidareutveckla vårt lagersystem. Om du är den vi söker kan vi lova dig glada kollegor, mycket frisk luft och tusen möjligheter att skapa en arbetsplats som är precis vad du vill ha.

Sök tjänsten

Sök tjänsten genom att maila din ansökan, där du skriver lite om dig själv och vad du tror att du kan tillföra vår organisation, till jobb@skandinaviska.nu. Välkommen med din ansökan!

Ämnen

Regioner

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll