Gå direkt till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd söker fler montörer
Skandinaviska Områdesskydd söker fler montörer

Nyhet -

Kom och jobba hos oss!

Vi växer så det knakar, och nu behöver vi bli fler! Vi söker lagerarbetare, montörer och installatörer. 

Skandinaviska Områdesskydd är en rikstäckande och fristående totalentreprenör inom områdesskydd: vi säljer och monterar alla typer av områdesskydd åt såväl företag som privatpersoner i hela Sverige. Vi driver också Stängselbutiken.se, som erbjuder stängsel, grindar och en mängd tillbehör. Idag sysselsätter vi omkring 50 personer på heltid och kan erbjuda dig ett gäng glada kollegor och ett utmanande arbete i ett modernt och framåt företag där du kan vara med och göra skillnad. 

Lagerarbetare

På vårt lager längtar vi efter dig som är pigg, glad och villig att hugga i där det behövs. Vi jobbar med tungt och skrymmande gods och därför är det bra om du har truckkort, och att du är stark. Ordningssinne är också något vi värderar högt! Du kommer att jobba tillsammans med 4-5 kollegor på vårt lager i Haninge.

Sök tjänsten som lagerarbetare här: Lagerarbetare

Montör

Som montör jobbar du med flera olika sorters områdesskydd. Mest handlar det om stängsel, stålnätspaneler, trästaket och grindar. Vi letar efter dig som gillar att jobba ute och med kroppen, som uppskattar att få se nya platser och arbeta med olika material, och som är bra på att hitta lösningar när situationen kräver det. Du kommer att jobba på olika platser och tillsammans med en eller flera kollegor. 

Sök tjänsten som montör här: Montör

Installatör av grindmotorer

Är du självständig, logisk och sugen på att lära dig något nytt? Vi behöver dig som vill hjälpa oss med montage av grindmotorer och grindstyrning. Som installatör jobbar du utomhus och på flera olika platser. Du har mycket frihet och ett varierande arbete där du får ta stort ansvar. Du kommer att jobba ensam eller tillsammans med en kollega.

Sök tjänsten som installatör här: Installatör

Har du frågor? Ring oss så berättar vi mer!

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll