Gå direkt till innehåll
Johan Diseus ny försäljningschef på Skandinaviska Områdesskydd
Johan Diseus ny försäljningschef på Skandinaviska Områdesskydd

Nyhet -

Ny försäljningschef - vi säger välkommen till Johan!

Johan Diseus tillträdde i juni som försäljningschef på Skandinaviska Områdesskydd, med övergripande ansvar för hela försäljningsavdelningen.

Johan har många års erfarenhet av försäljning i olika branscher och kommer senast från Office Network där han hade rollen som försäljningschef. Nu tar han över ansvaret för försäljningsavdelningarna på Skandinaviska Områdesskydd samt dotterbolaget Paradox Security.

Hej Johan, berätta lite om dig själv! Vem är du?

- Jag är en person med mycket energi. Jag brinner för försäljning och trivs i en miljö där jag har stort ansvar och mycket att göra. På fritiden kan jag uppskatta både skogspromenader med hund och son, och långa mc-turer med vänner.

    Vad tar du med dig från tidigare arbetsplatser?

    - Jag är otroligt intresserad av försäljning som fenomen, och av att förstå människor och deras behov. Det är nyckeln till att lyckas. Jag coachar mina säljare brett med både utbildningar, rollspel och sambesök, och är van att sätta mål och strategier.

      Du kommer att leda ett säljteam på tolv personer - vem är du som chef och ledare?

      - Att få ett helt team med olika individer att trivas och prestera är den roligaste delen av mitt arbete, och för att lyckas med det måste man vara genuint intresserad av att hitta varje persons motivation och driv. Det ska vara roligt att arbeta, och då gäller det att hitta rätt mål för rätt person, och sedan vara med och stötta tills målen är uppnådda.

        Nu har du jobbat snart tre veckor – hur har den första tiden varit?

        - Det har varit fantastiskt roligt att komma in i ett klimat där det är full fart och högt i tak, och jag har fått ett varmt välkomnande. Jag har hunnit sätta mig in i de system och processer som finns och börjat bilda mig en förståelse för Skandinaviskas arbetssätt och kunder. Här finns ett starkt varumärke och en fantastisk grund, och jag ser fram emot att få använda mina erfarenheter för att på sikt kunna ge våra kunder en ännu bättre lösning och upplevelse.


          Relaterade länkar

          Ämnen

          Kategorier

          Kontakter

          Jenny Ekman

          Jenny Ekman

          Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

          Johan Diseus

          Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

          Relaterat innehåll