Gå direkt till innehåll
Få svar på frågor om stängsel på forum.stangselbutiken.se
Få svar på frågor om stängsel på forum.stangselbutiken.se

Nyhet -

Ställ din fråga om stängsel i vårt nya forum

Nu har vi samlat våra kunders vanligaste frågor om stängsel, staket och grindar i vårt nystartade forum. I forumet kan du snabbt få hjälp av vår kundtjänst, våra specialiserade montörer eller andra kunder som haft samma fråga. 

- Forumet är ett viktigt steg för att förbättra vår kundservice och användarvänlighet. För oss är det viktigt att kunna ge kunderna information om produkter och tjänster snabbt och tydligt, så att de ska kunna fatta bra och underbyggda beslut innan de handlar något, säger Jenny Ekman som är e-handelsansvarig på Skandinaviska Områdesskydd. 

Bland ämnena i forumet finns bygglovsfrågor och frågor om ROT-avdrag, hur man monterar med berg i marken, hur man bäst reparerar ett befintligt staket eller underhåller en grind så att den håller länge.

Lätt att ställa frågor i forumet

I Stängselbutiken kan privatkunder och företag köpa allt ifrån ett grindlås till ett bullerskydd, och affärsidén har redan från starten för 15 år sedan varit att erbjuda ett sortiment med proffskvalitet till alla tänkbara kunder. Att tydligt presentera pris för varje produkt och undvika att kunden behöver be om offert på enkla produkter var ett steg som togs tidigt. 

- Förkunskapen hos våra kunder är väldigt varierande och därför har vi satsat på kundtjänst och bra information på sidan. Genom forumet blir det möjligt för kunderna att ställa sina frågor direkt på produktsidan, och att se andra relaterade frågor i sökresultatet. På det sättet kan vi också lära oss mer om vad våra kunder undrar över och bli ännu bättre på att hjälpa dem, säger Jenny.

Snabba svar på chatten

Forumet är perfekt för allmänna frågor, men för mer specifika frågor om finns också en ny chat. Chatten bemannas vardagar av Stängselbutikens kundtjänst, och här får kunderna snabb hjälp med befintliga ordrar eller snabba produktfrågor.

- Service och tillgänglighet betyder mycket för oss, och det försöker vi visa kunden i alla led. Vi svarar alltid snabbt i telefon under kontorstid, och med chatten så kan vi också få snabb kontakt när ett telefonsamtal inte passar. Vi tycker att det är en fråga om pålitlighet och trygghet för kunden, avslutar Jenny. 

Forumet nås från Stängselbutikens hemsida eller https://forum.stangselbutiken.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419
Jimmy Ekman

Jimmy Ekman

Presskontakt VD 0709-400 429