Gå direkt till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd är ett Gasellföretag

Pressmeddelande -

Skandinaviska Områdesskydd är ett Gasellföretag

Skandinaviska Områdesskydd har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Det betyder att vi är ett av de snabbast växande företagen i Sverige, och är en utmärkelse som vi ser som en bekräftelse på det målinriktade och engagerade arbete vi och alla på företaget utför varje dag.

Vad är ett Gasellföretag?

Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch. Redan på 1980-talet visade han att det är de små snabbväxande företagen som skapar de flesta nya jobben, till skillnad från ekonomins elefanter som alltid måste effektivisera och ofta minskar sysselsättningen. Dessutom skiljer sig Gasellerna från de allra minsta företagen, som jobbar för brödfödan och inte i första hand strävar efter att växa, enligt Birch. Dagens Industri liknar Gasellerna vid näringslivets dynamiska mellanskikt.

Gasellkriterier

Kriterierna för Gasellföretag är hårda: färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag utses varje år till Gasellföretag. För att utses till Gasell måste företaget uppfylla flera kriterier, och det är alltid företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för Gasellundersökningen.

En Gasell har:
– en omsättning som överstiger 10 Mkr
– minst tio anställda
– minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
– ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
– ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
– i allt väsentligt vuxit organ

Vad betyder det för oss att vara ett Gasellföretag?

Att bli utsedd till Gasellföretag är för oss en stämpel på att vi är på väg åt rätt håll, och ett kvitto på att vi är ett stabilt och tryggt företag för såväl anställda som våra kunder. Vi fortsätter att göra det som alltid varit en stor del av vår affärsidé: att göra människors vardag lite smidigare och säkrare genom effektiva och situationsanpassade områdesskydd. Vi gör det genom att stå för hög kvalitet, god service, engagemang och effektivitet.


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times}

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Vi bygger bullerplank och monterar glasräcken, smidesstaket, stängsel, stålnätspaneler, palissader och de flesta andra sorters områdesskydd. Vi är en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm, och erbjuder också ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom vår E-handel Stängselbutiken. Skandinaviska Områdesskydd levererar material till hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, kommuner, ambassader och statliga institutioner.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 5000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor och något vi strävar efter att förmedla i varje kontakt.

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll