Gå direkt till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd förvärvar larm- och övervakningsföretaget Paradox Security

Pressmeddelande -

Skandinaviska Områdesskydd förvärvar larm- och övervakningsföretaget Paradox Security

Skandinaviska Områdesskydd AB ("Skandinaviska Områdesskydd") förvärvar larm- och övervakningsföretaget Paradox Security AB ("Paradox Security"). Skandinaviska Områdesskydd hjälper företag och privatpersoner till en tryggare vardag genom stängsel, staket och grindar, och kan med förvärvet nu erbjuda kunderna säkerhet även innanför perimeterskyddet.

-Vi har länge letat efter en partner som kan den här branschen eftersom vi ser en stor efterfrågan hos våra kunder. Paradox Security har ett brett utbud av godkända produkter för larm- och kameraövervakning och tillsammans med deras expertis blir vi en mer heltäckande leverantör, säger Jimmy Ekman, vd för Skandinaviska Områdesskydd.

Säkerhetslösningar med detektering på flera nivåer

Paradox Security grundades 1998 och erbjuder kunderna inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem, porttelefoni och produkter för brand och utrymning. Med företagets mjukvaror och IP-teknologi kan användaren ta kontroll över sina säkerhetslösningar var som helst i världen.

-Vi ger kunderna säkerhetslösningar med detektering på flera nivåer, till exempel ägarens mark, insidan av byggnaden och ett skalskydd runt ägarens mark. Genom att kombinera flera olika sorter av säkerhetslösningar kan man få ett heltäckande säkerhetssystem där kunden kan känna sig trygg, och här ser vi att vi har samma fokus som Skandinaviska Områdesskydd, säger Aris Balian som varit med och grundat Paradox Security.

Produkter med högst säkerhetsklass i Sverige

Paradox Security tillhandahåller godkända säkerhetsprodukter ända upp till nivåklass 3, vilket är högst i Sverige. Flertalet produkter är certifierade av SBSC (svensk brand och säkerhetscertifiering) som intygar att produkterna lever upp till lagar, standarder och marknadskrav, och att de tillverkas i fabriker som regelbundet kontrolleras och håller en hög kvalitetsnivå.

-Paradox Security har också mycket dedikerad och kompetent personal, och ett gott rykte vad gäller kvalitet och leverans. Man sätter kunden först på ett sätt som är viktigt för oss. Tillsammans med Paradox Security ser jag att vi kommer att kunna hjälpa våra kunder med allt ifrån en korrekt utförd behovsanalys eller en projektering på plats, till ett dokumenterat lösningsförslag med funktionsgaranti, säger Jimmy Ekman.

Paradox Security har 7 anställda och har sitt huvudkontor i Skärholmen/Stockholm.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Vi bygger bullerplank och monterar glasräcken, smidesstaket, stängsel, stålnätspaneler, palissader och de flesta andra sorters områdesskydd. Vi är en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm, och erbjuder också ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom vår E-handel Stängselbutiken. Skandinaviska Områdesskydd levererar material till hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, kommuner, ambassader och statliga institutioner.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 5000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor och något vi strävar efter att förmedla i varje kontakt.

Presskontakt

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419
Jimmy Ekman

Jimmy Ekman

Presskontakt VD 0709-400 429

Relaterade nyheter