Gå direkt till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd på Byggfaktas topplista
Skandinaviska Områdesskydd på Byggfaktas topplista

Nyhet -

Skandinaviska en av de hetaste 2022

Att stängsel och grindar är heta grejer är förstås ingen nyhet för oss på Skandinaviska Områdesskydd, men att listas som en av de hetaste leverantörerna 2022 av Byggfakta Docu är härligt ändå.

Byggfakta DOCU har sammanställt de mest besökta leverantörerna 2022 i Nordens största digitala produktkatalog för byggmaterial, och Skandinaviska Områdesskydd hamnar på en 18:e plats. I topp ligger bland annat leverantörer av stadsmöbler och våtrum.

Bland framgångsfaktorerna föregående år identifieras hållbarhetstänk och dokumentation - något som Byggfakta på den egna siten jobbar för att förbättra och underlätta. Sofia Fehler är infrastrukturansvarig på Skandinaviska Områdesskydd, och hon instämmer.

-Vi har lagt mycket tid på att dels undersöka, kontrollera och bedöma våra leverantörer, och dels redovisa det vi faktiskt vet och dela det med våra kunder så att de kan ta bättre beslut. Vi jobbar med Byggvarubedömningen och Sundahus till exempel, och är dessutom själva ISO-certifierande inom miljö och arbetsmiljö. Hållbarhetsfrågorna är definitivt här för att stanna, och det ser vi positivt på, säger Sofia Fehler.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06