Gå direkt till innehåll
Skandinaviska Områdesskydd medverkar på FastighetsMässan 15-16 mars

Nyhet -

Skandinaviska Områdesskydd medverkar på FastighetsMässan 15-16 mars

Skandinaviska Områdesskydd har jobbat med områdesskydd i 17 år, och följt fastighetsbranschen sedan dess. Vi ser hur fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ställs inför ständigt ökande krav och utmaningar, och har genom åren utvecklat ett stort sortiment för att möta de behov som finns när det gäller säkerhet, tillgänglighet, tillträdeskontroll och flexibilitet. Därför kommer vi att medverka på FastighetsMässan som går av stapeln 15-16 mars på Kistamässan.

- För oss är FastighetsMässan ett bra tillfälle att inte bara prata med potentiella kunder, utan också att visa en del av våra produkter och lösningar rent fysiskt. Vi kommer att ha med oss några av våra vanligaste och mest uppskattade produkter i montern, säger Johan Diseus som är försäljningschef på Skandinaviska Områdesskydd.

Med på mässan är också dotterbolaget Paradox Security, som visar upp några populära lösningar inom larm, kamera och övervakning.

- Det som kännetecknar vårt larm- och kamerasortiment är kvaliteten och enkelheten. Det här är produkter som vi valt ut för att de är enkla att hantera för kunden samtidigt som de håller en hög säkerhet och funktion, säger Johan.

FastighetsMässan är en anrik mötesplats för leverantörer, fastighetsägare och förvaltare som arrangerats sedan 2009. Hos Skandinaviska Områdesskydd hittar du stängsel, staket, grindar för villa och industri, bilspärrar, parkeringsräcken, balkongräcken, passagesystem och mycket annat.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06