Gå direkt till innehåll
Nya Stängselbutiken är äntligen här!

Pressmeddelande -

Nya Stängselbutiken är äntligen här!

Vid årsskiftet kunde vi äntligen släppa den nya ebutiken som vi arbetat med under stora delar av året. Nya Stängselbutiken är tydligare, snyggare och dessutom responsiv.

Tydligheten först i nya Stängselbutiken

I arbetet med nya Stängselbutiken har fokus legat på tydligheten, både i navigationen och innehållet. Det ska vara lätt att hitta de produkter som man söker, och det ska finnas bra information att tillgå. Det här är ett jättearbete som är långt ifrån klart, och vi kommer att fortsätta att arbeta med användarvänligheten under våren. Vi bygger ut informationen med fler produktblad, fler bilder och mer specifikationer. Vi gör det också lättare för dig som kund att hitta det du letar efter – och liknande produkter och tillbehör.

Responsiv – men vad betyder det?

Nya stängselbutiken är responsiv, men vad betyder egentligen det? Kort sagt kan man säga att sidan är speciellt anpassad för att passa mobiler och surfplattor lika bra som vanliga datorer. Sidan anpassar sig efter vilken typ av enhet som används, och du kan utan problem surfa stängsel även från sängen! Härligt, eller hur?

Fler produkter

I nya Stängselbutiken finns gott om plats för nya spännande produkter, och de kommande månaderna kommer butiken att fyllas på med en massa nytt. Håll utkik och besök oss i Stängselbutiken redan idag 🙂


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times}

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Vi bygger bullerplank och monterar glasräcken, smidesstaket, stängsel, stålnätspaneler, palissader och de flesta andra sorters områdesskydd. Vi är en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av grindmotorer och staketlarm, och erbjuder också ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom vår E-handel Stängselbutiken. Skandinaviska Områdesskydd levererar material till hela Sverige och våra kunder är privatpersoner, föreningar, kommuner, byggbolag, kommuner, ambassader och statliga institutioner.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 5000 montage runt om i landet. För oss är kundservice, pålitlighet och kvalitet hjärtefrågor och något vi strävar efter att förmedla i varje kontakt.

Kontakter

Jenny Ekman

Jenny Ekman

Presskontakt Kommunikationsansvarig 0708-519 419

Johan Diseus

Presskontakt Försäljningschef 08-408 075 06

Relaterat innehåll