Följ Skandinaviska Områdesskydd

Jobba hos oss! Skandinaviska Områdesskydd nyanställer

Nyhet   •   Jun 26, 2017 10:37 CEST

Kom och jobba hos oss! Skandinaviska områdesskydd söker två nya medarbetare.

Under våren har såväl orderingången som offertförfrågningarna ökat kraftigt, och samtidigt har flera projekt för effektivisering och förbättring sjösatts. Framöver planeras flera nya tjänster, varav de första två tillsätts i september. Är du den som kan hjälpa oss att ta orderhanteringen till nya nivåer, eller är du sugen på ett säljarjobb som kombinerar kontorstid med kundbesök och montageuppstarter? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Skandinaviska Områdesskydd är en rikstäckande och fristående totalentreprenör inom områdesskydd: vi säljer och monterar alla typer av områdesskydd åt såväl företag som privatpersoner i hela Sverige, samt driver E-handeln Stängselbutiken. Vi sysselsätter omkring 45 personer på heltid, varav 12 arbetar på kontoret och lagret i Haninge. Vi växer snabbt och kan erbjuda dig ett gäng glada kollegor och ett utmanande arbete i ett modernt och framåt företag där du kan vara med och göra skillnad.

Vi lär dig gärna allt du behöver veta om stängsel och områdesskydd, men eftersom vi är många som påverkas av din förmåga att ge bra service och snabbt skapa relationer är det absolut viktigast att du är pigg och idérik, med bra organisatorisk förmåga och känsla för logiska lösningar. Under högsäsong är tempot mycket högt, och att du kan hantera stress och hålla många bollar i luften samtidigt är avgörande för att du ska lyckas i tjänsten.

Du hittar annonserna för tjänsterna Orderadministratör och Innesäljare på arbetsförmedlingen. Sök tjänsterna innan den 21 augusti.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.